Monday, February 20, 2012

ACAI BERRY

Siapa yang rasa nak buang lemak2 jahat dalam badan
Nak buang angin yg berlebihan dalam badan
Mau pun buang toxin dalam badan


U're invited to my page, just klik LIKE je k

ABC ACAI BERRY - MALAYSIA


ni profil pic page tu

Bole tgk testimoni2 org yang dah berjaya turunkan berat badan.
Info pasal produk pun banyak kat situ


HOW TO CONSUME



TESTIMONI

Antara customer yg happy dapat turunkan berat

From 86 kg to 68 kg
3 bulan consume Acai Berry


2 bulan beracai berry

Antara sms, pm fb & whatsapp dr my customer :


ini cust LELAKI k....
From +-120kg(sb dia x tmbg waktu mula2 amik acai, so dia ingt last dia timbang berat dia 120kg), semlm dtg umah amik acai botol ke2 dan timbang, terkejut dia nye berat dah 109 kg....hehehe cuak muka....
Bia bgtau sluor n baju dia yg dulu ketat skrg dh bole pakai... Hehehhe tu pun dia mkn 5 kali sehari sb dia warden kene try foods before student mkn....

Sebulan lost almost 11 kg.. Phewwittt..


Dah putus asa nk trnkan berat? Dah cuba mcm2 produk tp x berjaya... Jgn bimbang Acai Berry boleh tolong(dgn izin allah jua).. See my happy cust dlm tempoh lbh krg 16 hr beracai berry from 62kg now 57 kg... Tahniah....

" syud, aku dh 57 kg. Alhamdulillah, sblm ni try mcm2 produk, idak jugak jln. Tp kali ni ok. Tp mmg toilet besfren aku buat masa ni. "

Hanya buang tru air kencing tanpa cirit birit... Senang semudah abc... Telan sebiji sehari sahaja...


3 kg lemak telah dihalau dlm tempoh 10 hr beracai berry... Dia rjn mnm air msk, 3 liter sehari. dia x gemuk tp nk trim body.. Nk flat perut n kecik peha... She got what she wants...congratzzzz dik.....

" slm.. Ksyud, xxx trun 3kg.. Suor jeans seme longgar dh.. Biase xxx pakai fit kan..peha xxx kan besar ork, ni kecik dh sket.. Huhu.. Br 10 hr mkn..
Biasa jalan gesel je peha ngan peha sb byk selulit situ, ni x dah, ramai gak member2 tegur..."

Jeless ai dgr hahahha


" Kak Syud...berat turun lagik..yeay...walaupn lmbt n sikit tp ada progress la
mgg lepas aku timbang 61.2...pg td..60.8...aku rasa berat aku b4 mkn dlm 63-64 kottt
ok la tu k.syud wehhh....aku mkn br 23 hr...bhenti masa period dlm 7/8hr...minum air pon 1 liter je sari...hahaha
boleh dibanggakn la dr 63/64 jadik 60...lama dh x berat gtu...kalu mgg depan jadik 59 mmg gembira gilet la...pah branok lama dh x tgk angka 5 kat dpnnn "


Tersentuh hati bc testimoni yg ni... Dlm ramai yg nk kurus utk lbh cantik(esp for husband or for wife k haha), yg ni kita mungkin terlupa atau alpa....

" pinggang rase dekat se inci kurang, tapi berat sama agi...yg pasti, tahyat akhir solat,duduk lebih selesa dr sebelum ni..kira alhamdulillah ler, janji SELESA nk BERIBADAT "

Tq brooooo... He's a guy... X abes sebtl pun lg.. Msh baru.
Nak tau lebih lanjut like la page ni..


So pada sape2 yang berminat boleh
PM fb : Syud Sconjar
sms/whatsapp : 019-9697372

Jom pakat buang lemok jahat sebelum dtg penyakit2 yg merbahaya
Sekian pesanan khidmat masyarakat dr Syud Sconjar

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)